Zomerhuisjesschoorl.nl

De familie Zwagerman heet u van harte welkom!

Nabij het gezellige centrum van Groet en het uitgestrekte duingebied bevindt zich, achter ons huis, dit comfortable en ruime met zorg ingerichte tweepersoons huisje.

 

Alles is gelijkvloers met vloerverwarming. U komt binnen in de entree met garderobe, daar bevindt zich een toilet met wasbakje. In de open keuken vindt u alles wat nodig is (geen afwasmachine, maar er is wel een wasmachine aanwezig). 

De ruime gezellige woonkamer heeft openslaande deuren naar een terras op het zuiden, waar het heerlijk toeven is. Aan de achterkant kunt u op de tuinbank ook nog in het avondzonnetje genieten van het vrije uitzicht. De slaapkamer met 2 persoonsbed heeft 2 matrassen met 2 dekbedden en er is een kastenwand. Daarnaast bevindt zich de douche met wastafelmeubel.

 

Het fijne van deze plek is dat u bijna alles te voet kunt doen. Als je de weg oversteekt, loop je de duinen in, het strand van Hargen en Camperduin is in 15 wandelminuten bereikbaar. En de winkels en restaurantjes met terrasjes en bushalte op 5 wandelminuten.

 

Prijs per week

Hoogseizoen, juli en augustus:  € 425,00.

Middenseizoen: mei, juni, september en vakantieperiodes: € 375,00.

Laagseizoen: oktober t/m april: € 325,00.

​

Weekend of midweek, alleen op aanvraag voor het laagseizoen: 

weekend € 165,00, midweek € 180,00.

De prijzen zijn exclusief toeristbelasting (€ 1,80 per persoon per nacht) en schoonmaakkosten 

(€ 35,00).

​

Graag zelf beddengoed meenemen. Eventueel lakens en handdoeken te huur: € 15,00.

Huisdier (op aanvraag toegestaan): € 25,00.

Beschikbaarheid Huisje Zwagerman